Snaga je u nama
razotkrivanje tajne uspeha

Autor: Marijo Kržić
ISBN: 978-86-7818-123-8

Izdavač: Portalibris, Beograd, 2010.
Promocija: 55. beogradski sajam knjiga, hala 1 - galerija, štand 1513 - Portalibris
Sajamska promocija: sreda, 27.10.2010. u 14:00, sala "Beogradski sajam"

Znate li šta je osnova priče o "Tajni" ("The Secret")?

U svakom od nas postoji ogromna moć. Koliko ogromna? Taman toliko da pomoću nje možemo da ostvarimo sve ono za čime žudimo. Da se uzdignemo ka višim i boljim stvarima. Da se ostvarimo i ispunimo. Više od toga nije nam ni potrebno.

Postizanje uspeha, bilo na trnovitom životnom putu, bilo na putu duhovnog razvoja, zahteva imaginaciju, viziju, hrabrost, veru, odlučnost, upornost, nadu, radost i mnoge druge kvalitete. Ali, sve njih možete pronaći u sebi. Svi ti kvaliteti, iako vam se možda trenutno čini da ih ne poseduje, čuče u vama neotkriveni. Oni su spremni da se iskažu u svom najboljem izdanju, samo treba da ih pozovete.
Snaga je u nama: razotkrivanje tajne uspeha, sajam knjiga Beograd 2010

Šta o knjigama "Koraci do uspeha" i "Snaga je u nama" kažu čitaoci?

Da li ste bezuspešno pokušavali da pokrenete svoje unutrašnje snage? Da li verujete u postojanje zakona privlačenja, samo ne znate kako da ga upotrebite? Da li ste ikada pomislili da u vama postoji nešto više, nešto veliko, ali još uvek neotkriveno?

Cilj ove knjige je da svima koji je pročitaju pomogne da svoje unutrašnje snage, svoje misli i ideje izraze u svetu koji ih okružuje, mudro i u harmoniji s prirodnim zakonima. Da se izgrade i da unutar sebe samih pronađu tog divnog i svemogućeg SEBE, koji je njihov stvarni JA. Ona treba da vas nauči kako da ispunite svoju svrhu bez nepotrebnog mučenja, da mudro upotrebite svoje unutrašnje duhovne i mentalne snage, kako biste u svoj život uneli samo ono što priželjkujete i što vas ispunjava. Jer, vi ste slobodni da budete ono što jeste i ono što ćete biti!

Preuzmite demo (dva poglavlja knjige, pdf dokument).

-----------------------------------------------------------------------------

Filozofija življenja - seminar

Da li se trudite da se promenite, “mislite pozitivno” i čak aktivno vežbate i trenirate svoje misli, ali vam se ciljevi i dalje sporo ostvaruju? Naučite zašto...

 


Objavite na FaceBooku

Kursevi u ponudi

Linkovi

Preporučujemo