Sertifikovani hipnotizer - sadržaj kursa

Modul 1: Uvod
Pored uvoda u hipnozu, naučićete i gde se danas nalazi moderna klinička hipnoza, kako da kontrolišete i uredite okruženje zarad snažne hipnotičke seanse, kako da snimate svoje hipnotičke sesije i sve o vašoj odgovornosti, kao hipnotizera.

Modul 2: Predgovor
Predgovor ili uvodni govor je snažna i bitna osnova za bilo kakvo hipnotičko iskustvo. To je period u kojem ćete uveriti klijenta da će mu hipnotička seansa doneti samo korist, prodiskutovati ćete o tome šta je hipnoza, rasterati sve eventualne zablude i mitove o hipnozi i naučiti klijenta o specifičnostima različitih nivoa (dubine) hipnoze. Ovaj modul će vam dati sve neophodne informacije koje možete, na profesionalan način, podeliti sa svojim klijentima.

Modul 3: Indukcije
Indukcije se koriste za opuštanje klijenta u hipnotičko stanje (hipnotički trans). Pravilna upotreba indukcije je preduslov za bilo kakvu hipnotičku seansu. Naučićete jednostavne i lake načine da indukujete BILO KOGA u hipnotičko stanje.

Modul 4: Produbljavanje
Nakon indukovanja hipnoze potrebno je da klijenta uvedete u dublje hipnotičko stanje. Naučićete proverene tehnike kojima druge možete uvesti u duboku i totalnu relaksiranost.

Modul 5: Skripte
Skripte su ono zbog čega hipnotičke sesije postoje. Opustili ste klijenta i produbili mu osećaj relaksiranosti. Sada je vreme da njegovoj podsvesti prenesete poruke za pozitivne promene. Dobićete niz veoma snažnih skripti i naučiti kako da kreirate svoje sopstvene.

Modul 6: Amnezija
Ovo je jedna od najfascinantnijih tema u hipnozi. Ideja je da želite da postignete da svesni deo uma vašeg klijenta zaboravi na ono što ste razgovarali za vreme seanse, kako ne bi naknadno analizirao doživljeno iskustvo. Naravno, memorija će i dalje biti prisutna u podsvesnom umu, tako da će promene postati lagani proces.

Modul 7: Prekid transa
Nakon što ste uspešno relaksirali klijenta, preneli mu informacije o pozitivnim promenama i omogućili mu da svesno zaboravi na seansu, sledeće što treba da uradite je da završite sesiju. Ovaj modul će vas naučiti pravilne i efikasne načine za završetak (prekid) seanse (hipnotičkog transa).

Modul 8: Finalni ispit
Nakon što ste uspešno savladali ceo kurs, potrebno je da demonstrirate svoje nove moćne sposobnosti. Ovo je prilika da upravo to i uradite. Dobićete pisani ispit koji treba da nam pošaljete, zajedno sa audio zapisima kojima ste, kao deo vaših domaćih zadataka, kompletirali prethodne lekcije.

Čestitamo!
Po uspešno kompletiranom i položenom završnom ispitu, dobićete potvrdu o uspešno savladanom kursu i biće vam poslata diploma sertifikovanog hipnotizera, koju izdaje Američki Savez Hipnotizera. Tada ćete biti spremni da započnete karijeru u hipnozi.


prijavite se za kurs


Objavite na FaceBooku

Kursevi u ponudi

Linkovi

Partneri

New Era je član Američke Asocijacije Hipnotizera